ΚΑΙ Η ΣΟΦΙΑ ΑΡΒΑΝΙΤΗ… ΜΑΖΙ ΜΑΣ, ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΠΑ

Γράφει ο Πάνος Καλουδάς
…Μόνο σε τέτοιες στιγμές, μπορεί κανείς να διακρίνει το ήθος, την ποιότητα και την καρδιά, ενός Ανθρώπου..Γιατί και τα τρία, στα δύσκολα είναι που διακρίνονται. Πριν λίγες ημέρες, η Σοφία έθαψε τον λατρεμένο της αδελφό
Τον ήρωα ψαρά, που έσωσε 73 συνανθρώπους μας, πέρσι στην δολοφονική πυρκαγιά στο Μάτι.Του Ανθρώπου που με κίνδυνο της ζωής του όρμησε μέσα στην πύρινη λαίλαπα και έσωσε τόσους ανήμπορους ανθρώπους.
Του Κώστα Αρβανίτη..Που αναγνωρίζοντας,η πολιτεία, την ανεκτίμητη προσφορά του, τον κήδεψε Δημοσία Δαπάνη. Πάρα το βαρύ της πένθος, η Σοφία και τη θλίψη για τον αδελφό της, μόλις άκουσε για την συναυλία αγάπης της Άσπας και την προσπάθεια, για την αποκατάσταση του κοριτσιού, είπε. »–Υπολογίστε και μένα.. Πλάι σας για τον Ιερό σκοπό. Έτσι θα έκανε κι ο Κώστας» ..Χρειάστηκαν κάποια δευτερόλεπτα, για να καταλάβω τι μου έλεγε η Βούλα μέσα από την συγκινησιακή της φόρτιση.
»-Σπουδαίος Άνθρωπος και η Σοφία. Μαζί μας θα είναι..Και μας στηρίζει σε επαφές μας με άλλους καλλιτέχνες.» Μου είπε η φίλη μου,συγκινημένη.
…Η Σοφία γεννήθηκε στην Αθήνα στις 4 Μαίου.. Παιδάκι ακόμα, το 1978, αρχίζει μαθήματα ορθοφωνίας και κλασσικού χορού. Το 1985, νεαρή κοπελίτσα ακόμη, κάνει την πρώτη της επαγγελματική εμφάνιση, σε μια μπουάτ στην Πλάκα. Κι αμέσως μετά, αρχίζει τις συνεργασίες της με φτασμένους ήδη καλλιτέχνες..Όπως την Άννα Βίσση τον Γιάννη Γιοκαρίνη, τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου και άλλους. Κι από κει πλέον, αρχίζει να διαγράφει μια λαμπρή διαδρομή στου πενταγράμμου τις λεωφόρους. Ξεκίνησε από Πόπ τραγουδίστρια. Ενώ με μεγάλη επιτυχία, πέρασε στο ελαφρολαϊκό.. Ανάμεσα στις επιτυχίες της είναι το »Μη μου μιλάς για καλοκαίρια» »Το όνομά μου είναι Σοφία» και τουλάχιστο 100 ακόμα γνωστά κι αγαπημένα τραγούδια.. Και η Σοφία λοιπόν ΜΑΖΙ στην προσπάθεια να δώσουμε και πάλι ζωή, να δώσουμε το χαμόγελο στην Άσπα.
…- Σοφία μου..Να είσαι καλά, να θυμάσαι τον ήρωα αδελφό σου. Τον αθάνατο Κώστα Αρβανίτη. Γιατί όποιος προσφέρει στον συνάνθρωπο, είναι Αθάνατος, δεν ξεχνιέται ποτέ.. Όσο για το Ευχαριστώ !!! θα το διακρίνεις μόνη σου..Στο βλέμμα της Άσπας Το βράδυ της Δευτέρας 30 Σεπτεμβρίου..
Από την Βούλα την Σπυριδούλα και μένα χίλια ευχαριστώ..

pdfprint

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *