ΚΙ Ο ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΣΦΥΡΑΚΗΣ… ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΠΑ.

.Γράφει ο Πάνος Καλουδάς.
…Είναι πραγματικά συγκινητική η αγκαλιά που ανοίγουν, όλοι οι καλλιτέχνες, στο κάλεσμά μας για την Άσπα. Κάτι που έχει κάνει όλους μας, να αισιοδοξούμε πως η προσπάθεια,ναι, θα πιάσει τόπο. Και η Ασπα θα σηκωθεί επιτέλους από το καρότσι. Κι από την εξάχρονη σιωπή της.
Δεν προφταίνει η Βούλα η Τρίκα να με ενημερώνει συνεχώς, πως..
»-Κι ο τάδε θα είναι μαζί μας» Και να μην ξέρει από τον ενθουσιασμό και την συγκίνησή της, εάν θα πρέπει να κλάψει ή να γελάσει με χαρά κι αισιοδοξία.
…Ο Νεκτάριος Σφυράκης είναι ένας δημοφιλής καλλιτέχνης. Με μεγάλη προσφορά στον χώρο που κινείται. Σεμνός, ευγενής και ευαίσθητος άνθρωπος.Που από την πρώτη στιγμή, μας είπε το Ναι.!!! για την Ασπασούλα
Γεννήθηκε στην Γερμανία, Η καταγωγή του είναι από την Κρήτη.
Μα μεγάλωσε στον Πειραιά
Από μια εκκλησιαστική χορωδία, αρχίζει ο έρωτάς του με την μουσική από τα νεανικά του χρόνια.. Παράλληλα με το σχολείο, εργάζεται ως μουσικός..
Και μετά την ολοκλήρωση των μαθητικών του σπουδών, πάει στο εξωτερικό, όπου παίζει με διάφορα συγκροτήματα, στην Γερμανία, στην Αυστρία, Γαλλία κι αλλού..Επιστρέφει στην Ελλάδα για να υπηρετήσει την στρατιωτική του θητεία.. Οπότε πια ξεκινάει εδώ και την πορεία του στον χώρο της μουσικής. Με πρώτο τραγούδι το αγαπημένο »Δεν είμαι πουθενά»..Από τότε με ήθος και συνέπεια,ακολουθεί την συνεχώς ανερχόμενη διαδρομή του. Το κοινό τον αγαπάει και τον ακολουθεί, χάρη στην ποιότητα του σαν καλλιτέχνης.
…Νεκτάριε..Η Βούλα, η Σπυριδούλα και γω, σου μεταφέρουμε το τεράστιο ευχαριστώ της Άσπας..Με την ευχή, σύντομα να καταφέρουμε, όλοι μαζί, να την κάνουμε να σου το πει και η ίδια..

pdfprint

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *