ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΦΙΛΩΝ ΣΤΟ »ΜΠΕΓΛΕΡΙ»

Γράφει ο Πάνος Καλουδάς.
…Είναι ένας από τους πιο φιλικούς και όμορφους χώρους της Δάφνης..
Που τον διατηρεί με πολύ κέφι, ο Γιάννης Μυλωνάκος.
Δίπλα ακριβώς από το σπίτι, του μεγάλου μας μουσουργού και συνθέτη του Γιάννη Ρενιέρη. (με το καπέλο) Και της Ρεγγίνας Βραχίωτη της αισθαντικής ερμηνεύτριας.. Και καλής μας φίλης
…Πλάι σε μια όαση πρασίνου.. Με μια όαση γεύσεων και με μια ακρόαση, μελωδικών ακουσμάτων. Η ιδέα και η πρωτοβουλία της μάζωξης, ήταν της Ελένης Ασημακοπούλου. Της αεικίνητης αυτής και ταλαντούχας ερμηνεύτριας. Βρεθήκαμε λοιπόν, όπως και πέρσι, μια παρέα φίλων, για να τα πούμε, μετά την καλοκαιρινή χαλάρωση και τον διασκορπισμό μας στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα. Ε..και ως κλασσικοί Μεσόγειοι δεν μπορούσαμε να γιορτάσουμε το αντάμωμα με..βυσσινάδα.. Κρασάκι μπυρίτσα και τα σχετικά..
Με την γευστική υπογραφή του Μυλωνάκου εννοείται. Μαζί μας ο σπουδαίος σολίστας, ο Στέλιος Φρειδερίκος με την κιθάρα.. Ο βετεράνος ντραμίστας Στέφανος Παγκάλης.. Από την καλή εποχή της »Αίγλης» του Ζαππείου με τον αξέχαστο φίλο μου, τον Ζαχαρία Τσίχλα.
Πλάι του ο Γιάννης Ρενιέρης, η γλυκιά Ρεγγίνα Γερολυμάτου…Η οικοδέσποινα μας .Ελένη Ασημακοπούλου, που ετοιμάζεται για έναν εκπληκτικό χειμώνα, σε μεγάλο κέντρο της παραλίας Μαζί με τον Διαμάντη και τον Μέρλο.
Μετά την Ελένη, ο Γιάννης Μυλωνάκος με την γυναίκα του.. Και.λείπει αλήθεια ο Μέρλος. –Μάκη που είχες πάει τη στιγμή της φωτογραφίας.. Εκείνη την ώρα σου ήρθε η..ανάγκη σου..;; Η άλλη Ρεγγίνα απουσιάζει δικαιολογημένα γιατί είναι πίσω από την φωτογραφική μηχανή Και αποθανατίζει τη σκηνή..
Καλά να είμαστε. Και πάντα τέτοια που λένε..

pdfprint

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *