ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ .. ΞΕΠΕΡΑΣΕ Ο ΤΕΡΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Πέρασε και αυτή η δυσκολία.. Για τον αιώνιο έφηβο του τραγουδιού μας..Τον Τέρη Χρυσό..Που την Δευτέρα έκανε εγχείρηση καταρράκτη. Σίγουρα πια στους καιρούς μας δεν είναι επώδυνη μια τέτοια επέμβαση. Όμως για ανθρώπους με μια κάποια πλέον ηλικία, όπως ο Τέρης, οι κίνδυνοι υπάρχουν. Όμως τι λέω..Για ποια ηλικία μιλάω.. Έφηβος είπαμε.
…Τόσο που το Σάββατο δίνει το δυναμικό παρόν του σε μεγάλη εκδήλωση στο »Hilton» Τραγουδάει στην δεξίωση της Γαλλικής Πρεσβείας
Με πάνω από χίλια άτομα κοινό. Που τον αγαπάει και τον ζητάει
Ενώ και την Κυριακή εμφανίζεται σε μεγάλο κέντρο της παραλίας
…Για την ιστορία, να πω, πως το 1963, ο Τέρης, στο φεστιβάλ Θεσσαλονίκης, απέσπασε το Α’ βραβείο με το τραγούδι του Κώστα Κλάβα, »Πέταξε ένα πουλί».. Το 1964 πήρε και πάλι βραβείο με το τραγούδι,»Σβήσε νύχτα» του Α. Αλεξανδράτου, Ενώ ακολουθούν, δεκάδες ακόμα συμμετοχές με ισάριθμα βραβεία.. Διεθνείς συμμετοχές μα και Ελληνικές, φυσικά.
..Στη φωτογραφία είμαστε στη διάρκεια της παρουσίασης, του τελευταίου μουσικού κύκλου που κάναμε, με τον αξεπέραστο αυτό ερμηνευτή..Τον αιώνιο έφηβο, που εξακολουθεί, να προσφέρει, αυτό το βελούδο της φωνής του, στο Ελληνικό τραγούδι..Μαζί μας είναι ο συνθέτης των τραγουδιών που γράψαμε,ο κορυφαίος μας μουσουργός διευθυντής ορχήστρας και συνθέτης Κώστας Ξενάκης. Ο συνθέτης των μεγάλων επιτυχιών. Ο άνθρωπος που προέτρεψε και τον Δάκη να τραγουδήσει επιτέλους και Ελληνικό στίχο..
Το δικό του,»Γεια σου σ’ευχαριστώ» που έγινε μεγάλη επιτυχία
Μαζί μας είναι και η κουμπάρα μου, η ποιήτρια και επιμελήτρια εικαστικών έργων, η γλυκιά και πάντα χαμογελαστή, Αφροδίτη Δρακοπούλου Σάρδη.. Πριν την απώλεια του Γιώργου..

pdfprint

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *