Μάγεψε χθες η Μάρω, με την απλότητά της,

Μάγεψε χθες η Μάρω, με την απλότητά της, την καλλιέργειά της και την συγκρότηση του λόγου της. Όλο το στούντιο παρακολουθούσε την εγγραφή της εκπομπής εκστατικό.. Επικροτώντας συχνά τις απόψεις της γνωστής συγγραφέως Τελικά και μόνο για κάποιες τέτοιες στιγμές, αξίζει η τηλεόραση. Η τόσο υποβαθμισμένη ποιοτικά Ελληνική Τηλεόραση. Μίλησε για το καινούργιο της βιβλίο με τίτλο » Εγώ είμαι η φωνή μου» και τις δυνατότητες που αυτό προσφέρει. Μα μίλησε και για πολλά γύρω από τη ζωή της.
Θα το επαναλάβω.. Ήταν μια από τις πολύ καλές στιγμές της τηλεόρασης μας. Όταν προβληθεί η εκπομπή, σίγουρα θα συμφωνήσετε μαζί μου.. Βέβαια ήταν πλάι της και ένας από τους εμπειρότερους ανθρώπους του χώρου.. Που τον χαρακτηρίζουν η συνέπεια η σοβαρότητα και το ήθος.
Ο καλός μου φίλος Κώστας Χαρδαβέλας Που πόσες και πόσες φορές με τον πατέρα της Μάρως, τον ποιητή και δημοσιογράφο Γιάννη Θεοδωράκη, την Σεμίνα Διγενή και τον Κώστα, δεν βρεθήκαμε τότε αρχές δεκαετίας του’80 και πιο μετά, να τα πίνουμε στο »Περιβόλι τ’ Ουρανού» ακούγοντας τον πατέρα Πολυκανδριώτη την Ανθίππη και τους άλλους.. Όμορφα χρόνια.. Αξεπέραστα.
Φιλοξενούμενη λοιπόν, του Κώστα η Μάρω,στην εκπομπή του »Arena» στο Blue Sky Ήταν μια όμορφη πολιτισμένη ενημερωτική κουβέντα Που σύντομα θα βγει στον αέρα.. Αφού πρώτα σας ενημερώσουμε.
Μάρω μου μπράβο σου..

pdfprint

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *