ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΗΜΕΙΩΣΕ Η ΧΘΕΣΙΝΗ ΔΕΞΙΩΣΗ ΤΟΥ.. ΓΙΑΝΝΗ ΓΑΛΑΤΗ

Γράφει ο Πάνος Καλουδάς.
…Γέμισε φώτα, λάμψη και ομορφιά, χθες βράδυ η Ραφήνα.
…Γέμισε από λαμπερές προσωπικότητες που πήγαν στο κάλεσμα του γνωστού σχεδιαστή μόδας Γιάννη Γαλάτη. Ο οποίος για την χθεσινή βραδιά δεξιώθηκε τους φίλους του στην δεξιά έπαυλη, που είναι το πρώην παλάτι του βασιλιά Όθωνα. Πίσω ακριβώς από το σπίτι του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή. Ήταν μια βραδιά που τα είχε όλα. Κυρίως ζεστασιά, από την φιλοξενία, την ευγένεια και την τρυφερότητα του οικοδεσπότη.
Που χόρεψε τραγούδησε και γλέντησε,σαν έφηβος με αυτόν τον αυθορμητισμό που τον διακρίνει. Άνθρωποι της τέχνης και του πνεύματος, γνωστοί καταξιωμένοι Μα και του επιχειρηματικού χώρου, και της πολιτικής από όλο το ιδεολογικό φάσμα, παρόντες.. Όλοι μας μια παρέα..
Με το κρασί μας το ποτό μας τον πλούσιο μπουφέ,μόνο χαρές και σύμπνοια εκδηλώναμε. Μακριά από τις όποιες πολιτικές και κοινωνικές εντάσεις.
Αυτό υπαγόρευε και η οικουμενικότητα του οικοδεσπότη μας. Με τη μεγάλη του αγκαλιά του.. Που γυρνούσε από παρέα σε παρέα κάνοντας το ανάλογο της κάθε μίας χιούμορ του. Κόσμος πολύς γνωστοί επιχειρηματίες κυρίως, ήταν κι από την Μύκονο Το όμορφο και λατρεμένο Ασπρονήσι του Γιάννη.
Του ανθρώπου που έντυσε τις μεγαλύτερες προσωπικότητες του κόσμου. Από την Βασίλισσα Σοράγια και την Γκρέης Κέλλυ μέχρι τη Σοφία Λόρεν και την κατοπινή της Τζένιφερ Λόπεζ.
Ένας από τους κορυφαίους της γυναικείας ομορφιάς με παγκόσμια αναγνώριση. Ένας σεμνός,τρυφερός, ευγενής και καλλιεργημένος άνθρωπος με διεθνή αποδοχή και ακτινοβολία.
…Πηγαίνω πολλά χρόνια στις δεξιώσεις που κάνει ο Γιάννης. Η χθεσινή ομολογουμένως ήταν μια από τις πιο επιτυχημένες του. Σε αυτό το υπέροχο αρχιτεκτονικό κομψοτέχνημα, που είναι το πρώην θερινό ανάκτορο του πρώτου βασιλιά της Ελλάδας. Με το τζάκι να καίει,ακατάπαυστα και την μουσική να αγγίζει συναισθήματα. Στο τραγούδι κυριάρχησε η γνωστή ερμηνεύτρια Νάντια Καραγιάννη, που ομόρφυνε τη βραδιά με την παρουσία της. Τραγουδώντας τραγούδια του συνθέτη Βαγγέλη Πιτσιλαδή.
Που ήταν παρών. Ενώ το δικό τους μελωδικό χρώμα έδωσαν ο Άγγελος Καλαβρυτινός, η Ειρήνη Χατζέλη και ο Βασίλης Λεοντιάδης. Στην πρώτη φωτογραφία από δεξιά η Νάντια Καραγιάννη,ο γνωστός συνθέτης Βαγγέλης Πιστιλαδής. ο δήμαρχος Ραφήνας κ. Ευάγγελος Μπουρνούς, η ταπεινότης μου, ο γνωστός συνθέτης Άγγελος Καλαβρυτινός και η Ειρήνη Χατζέλη. Στη β’ φωτογραφία είμαι με τον Γιάννη Γαλάτη και τον Βαγγέλη Πιτσιλαδή. Στην γ’ φωτογραφία, μια μερική άποψη του χώρου..Στην 4η ο Άγγελος Καλαβρυτινός βάζει μελωδικές πινελιές στην ψυχή, με το σαξόφωνο του..

pdfprint

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *