44 + 1 ΑΓΚΑΛΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΠΑ ΜΑΣ ΣΤΟ.. »ΠΕΡΟΚΕ»

Γράφει ο Πάνος Καλουδάς.
…Οι σαράντα τέσσερις γράφουν…Και μια, το »Υδροπλάνο» το εκδίδει
…Έτσι κι αλλιώς η κατάθεση στο πνεύμα είναι προσφορά. Τώρα αν αυτή αποτελέσει και στήριξη σε ένα συνάνθρωπό μας που περνάει μια δοκιμασία, τότε αυτή η προσφορά αποτελεί και μια μεγαλειώδη πράξη. Μια πράξη που σε γεμίζει συγκίνηση και δέος. Όχι ένας, μια, Ούτε δυο τρεις. Μα σαράντα τέσσερις !!! συγγραφείς προσφέρουν με τον γραπτό τους λόγο, την αγάπη τους. Με αντίστοιχες πνευματικές τους καταθέσεις. σε ένα συλλεκτικό λεύκωμα που οι εκδόσεις »Υδροπλάνο» το δίνουν στην κυκλοφορία. Το συγγραφικό αυτό απάνθισμα αφιερώνεται στην γλυκιά μας Ασπασούλα. Όπου όλοι οι συμμετέχοντες συγγραφείς προσφέρουν τα έσοδα που θα είχαν, τα εμπορικά τους δικαιώματα δηλαδή, για τις θεραπευτικές ανάγκες της μικρής μας λατρεμένης. Που και αυτά βοηθούν στην βελτίωση της υγείας της. Του κοριτσιού αυτού που κάθε ημέρα, κάθε λεπτό, κάθε δευτερόλεπτο με αγώνα.. Με φοβερό αγώνα, προσπαθεί να επανακτήσει μια στάλα ζωής.
…Υποκλίνομαι στην πρωτοβουλία. Και νοερά απλώνω 44 φορές το χέρι μου, να συγχαρώ τους συγγραφείς. Μα να συγχαρώ για την Ιερή τους πρωτοβουλία και τις εκδόσεις »Υδροπλάνο» Εύγε ψυχής παιδιά Και αν γίνεται να σας ζητήσω τη χάρη να βάλετε πάνω στο συγγραφικό ποσοστό και κάτι δικό σας. Ένα 5% κι από εσάς
Θα το στηρίξουμε όλοι μας το βιβλίο και θα το κάνουμε να προκαλέσει πολλαπλές επανεκδόσεις.
…Η παρουσίαση του βιβλίου θα γίνει αύριο Σάββατο 21 Δεκεμβρίου στο θέατρο ΠΕΡΟΚΕ..παρουσία της κ.Φατούρου. Της ηρωίδας αυτής μάνας.Που με τόση αξιοπρέπεια και καρτερικότητα σηκώνει αυτόν το σταυρό. Στη διάρκεια της εκδήλωσης θα ακουστούν και δύο υπέροχα τραγούδια, που γράφτηκαν για την βραδιά αυτή.. Από την μοναδική Μαρία Κορινθίου και τον ταλαντούχο Γιώργο Χουβαρδά που διακρίθηκε στο Voice. Ο οποίος έγραψε και την μουσική. Ενώ τους στίχους έγραψε η συγγραφέας κυρία Αναστασία Κορινθίου..Με τεχνική επιμέλεια του γνωστού συνθέτη Χρήστου Παπαδόπουλου.
Τη βραδιά θα παρουσιάσουν ο έγκριτος συνάδελφος και φίλος Γιάννης Πολίτης και η κ.Μαρκέλλα Φέσσα- Σαραϊχα ..
…Αύριο λοιπόν στο »Περοκέ» όλοι μας..Για την Άσπα μας. Αξίζει μέρες αγάπης που έρχονται να δώσουμε και μεις τη δική μας σε ένα κοριτσάκι που τόσο ανάγκη την έχει. Αύριο θα δώσουμε Ανθρωπιά και Χαμόγελο στην Άσπα. Και θα χειροκροτήσουμε τους συγγραφείς και τις εκδόσεις »Υδροπλάνο» για την πρωτοβουλία τους αυτή. Θα απολαύσουμε τους δυο εκπληκτικούς ερμηνευτές με τα δυο υπέροχα τραγούδια κι όχι μόνο..Εννοείται πως θα αγοράσουμε και βιβλία. Και για μας και για τους φίλους μας. Γιορτές έρχονται. Φθάνουν τα κρασιά και οι γιρλάντες που πάμε δώρα. Το βιβλίο είναι ο πιο πιστός φίλος Και πιάνει τόπο.Πόσο μάλλον αυτό που ξεχειλίζει από αγάπη.
…Όσοι με γνωρίζετε ξέρετε πως έχω γράψει 76 βιβλία. ΜΗΝ αγοράσετε κανένα δικό μου. Κι ας θυμώσουν οι εκδότες μου.
Αυτό όμως το αφιερωμένο στην Άσπα συγγραφικό απάνθισμα πάρτε το. Και πηγαίνετε στους συγγραφείς, στους εκδότες, ή στην ηρωική Σπυριδούλα να σας το υπογράψει.Γνωρίζοντας πως και το ένα σας ευρώ θα γίνει μια σύριγγα σωτήρια για το παιδί Η μια πάνα ακράτειας. Θα γίνει ένα χαμόγελο ελπίδας.
Προγραμματίστε το..Αύριο το απόγευμα όλοι στο »ΠΕΡΟΚΕ»

pdfprint

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *