ΜΕ ΡΩΤΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΡΗ.. ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ.

Είστε πολύ συγκινητικοί όλοι σας. Γύρισα από ένα ταξίδι που έπρεπε να πάω.. Και βρήκα δεκάδες μηνύματα και στο masseger και στο email μου και στα ενημερωτικά μέσα που συνεργάζομαι, σχετικά με την υγεία του Τέρη.. Όλοι σας με αγάπη και συμπαράσταση με ρωτούσατε για την υγεία του. Γιατροί που προσφέρονταν να συμμετέχουν στο Ιατρικό Συμβούλιο.. Αιμοδότες που πρόσφεραν αίμα σε περίπτωση ανάγκης Αποκλειστικές που προσφερόντουσαν για την μετεγχειρητική του αποκατάσταση. Άνθρωποι που έγραφαν με τόση αγάπη. Που εξέφραζαν ευχές και προσωπικές τους εμπειρίες. Που πρόσφεραν μια λέξη στήριξης μια γλυκιά κουβέντα..
….Λοιπόν, ο Τέρης είναι καλά.. Έγιναν οι κάποιες απαραίτητες εξετάσεις χορηγήθηκε μια προ εγχειρητική αγωγή και βγήκε από το νοσοκομείο.
Θα επανέλθει το δεύτερο δεκαήμερο του Ιανουαρίου, Όπου στις 15 Ιανουαρίου θα υποβληθεί σε εγχείρηση. Με τη βοήθεια του Θεού.. Και τις δικές σας ευχές και συμπαράσταση όλα καλά θα πάνε.
Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά θα κάνει σπίτι του..
…Εκ μέρους του, μύρια ευχαριστώ. Πραγματικά, έχει συγκινηθεί πολύ με την αγάπη σας.. Και αυτό που υποσχέθηκε θα το κάνει. Μια μεγάλη ευχαριστήρια συναυλία προς όλους σας..Μαζί με το απέραντο ευχαριστώ του..

pdfprint

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *