60 ΧΡΟΝΙΑ… ΔΑΚΗΣ. ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ

..Από τα τέλη της δεκαετίας του’ 60, η παρουσία του στην καλλιτεχνική ζωή του τόπου, μόνο χρυσά μελωδικά ίχνη στο διάβα της αφήνει. Χαρίζοντας αξία και ομορφιά στον πολιτισμό μας. Με αυτή την ξεχωριστή φωνή του, που τόση ουράνια αύρα ευγένεια, καλλιέργεια και γοητεία σκορπάει ολόγυρά της.
…Με τον Δάκη με συνδέουν πολλά. Γνωριζόμαστε από παιδιά. Από την άλλη ακόμα πατρίδα που πρωτοείδαμε το φως της ζωής Αλεξανδρινοί είμαστε και οι δυο Τρεις σπουδαίοι της τέχνης, οι κρίκοι που μας συνέδεσαν και επαγγελματικά. Ο Νίκος Λαβράνος ο μεγάλος αυτός δημιουργός.Στο σπίτι του οποίου στο Χαλάνδρι,παιδιά ακόμα περνούσαμε ώρες ολόκληρες. Ο συνθέτης και μαέστρος Κώστας Ξενάκης, στενός μου συνεργάτης, που έπεισε τον Δάκη να τραγουδήσει Ελληνικό στίχο. Δίνοντας του το » Γεια σου σ’ευχαριστώ» Και ο Μίμης Πλέσσας Του οποίου ο Δάκης είπε τα ομορφότερα τραγούδια. Ξεκινώντας από »Εκείνο το πρωί στην Κηφισιά»
…Τον τελευταίο καιρό ο σπουδαίος αυτός ερμηνευτής περνάει μια σκληρή δοκιμασία. Ας ευχηθούμε όλοι όσοι τον λατρέψαμε και τον τραγουδήσαμε, η νέα αυτή χρονιά να είναι πολύ πιο τυχερή γι’αυτόν,Και να τον απαλλάξει από κάθε τι αρνητικό του παρελθόντος.. Δάκη μου σε αγαπάει όλη η Ελλάδα. Και το ξέρεις

pdfprint

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *