ΜΙΑ ΕΥΧΗ ΟΛΟΙ ΜΑΣ.. ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟ .

Γράφει ο Πάνος Καλουδάς.
…Χρόνια τώρα μάχεται ανιδιοτελώς για τον συνάνθρωπο του.
.. Και κάνει αγώνα, μέσα από το Καθίδρυμα του τον »Άγιο Χριστοφόρο.».
Με την ίδια αγάπη,που φροντίζει και προσεύχεται για όλους τους ανθρώπους της Ενορίας του στην Βροντού της Σαλαμίνας.
…Να που ήρθε η στιγμή να προσευχηθούμε και μεις γι’αυτόν.. Γι’ αυτόν τον απόστολο του καλού, με την υπέροχη καρδιά. Τον αγνό αυτόν πνευματικό πατέρα, τον Γέροντα Χριστοφόρο. Που περνάει μια ακόμα δοκιμασία.
…Σήμερα εκτάκτως μπήκε στο νοσοκομείο.με αφόρητους πόνους.
Κολπική Μαρμαριγή απεφάνθησαν οι γιατροί. Με δεδομένο,το ότι η γεμάτη αγάπη ευαίσθητη καρδιά του Γέροντα έχει ήδη υποστεί εγχείρηση για παράκαμψη κάποιων ανενεργών βαλβίδων, αυτό λίγο ανησύχησε.
Όμως κατά βάθος είναι άνθρωπος με γερή κράση. Κι έτσι με τη βοήθεια του Θεού και με τις δικές μας ευχές, σύντομα θα επανέλθει στα Ιερατικά του καθήκοντα. Και στην διακονία του ποιμνίου του.
…Για χρόνια ο Γέροντας Χριστοφόρος, υπηρέτησε τον λόγο του Κυρίου, στην Αυστραλία, στην Γερμανία, στο Βέλγιο και σε άλλες χώρες του εξωτερικού, όπου η Ορθοδοξία αγωνίζεται να διατηρεί μια θέση, μέσα στις καρδιές των πιστών. Πρόκειται για έναν καλλιεργημένο άνθρωπο. Με επίπεδο και ουσιαστικό λόγο Που σε κερδίζει αμέσως με την πραότητα την ειλικρίνεια και την ανιδιοτελή συμπεριφορά που τον χαρακτηρίζει.
Είμαι πολλά χρόνια φίλος του. Φυσικά και κείνος δικός μου..
Και έτσι έχω δικαίωμα να διατηρώ μια άποψη.. Περιστέρι λοιπόν μέσα στα κοράκια. Θυμώνει άμα τα λέω αυτά. Μα και και τον ρόλο του βουβού κι αδιάφορου δεν μου πάει να τον παίξω.
…Γέροντα περαστικά. Σε θέλουμε Στην Βροντού Στην Σαλαμίνα Στις καρδιές μας Δύναμη λοιπόν Και ψηλά το κεφάλι.
…Στην πρώτη φωτογραφία σε μια ομιλία μας στο Πολεμικό Μουσείο
…Στην δεύτερη με μια παρέα στον »Μαγεμένο Αυλό» Μαζί με την εξαίρετη μαέστρο Ελένη Μπελιμπασάκη, τον εκπληκτικό τραγουδιστή Βασίλη Διαμάντη την ταλαντούχα θεατρολόγο Τόνια Παπαδάκη
…Στην τρίτη ανταλλάσσει χειραψία με τον γνωστό τραγουδιστή Φίλιππο Νικολάου.

pdfprint

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *