…..Β. ΠΙΤΣΙΛΑΔΗΣ- Δ. ΚΟΛΛΑΤΟΣ ΠΑΡΕΑ, ΣΤΟ »DENIZ MEZE»

..Προχθές, πριν απουσιάσω από την Αθήνα για ανειλημμένη υποχρέωση, βρεθήκαμε τρεις καλοί φίλοι, για ένα κρασάκι. Ο γνωστός μαέστρος και συνθέτης εκατοντάδων επιτυχιών, ο φίλος μου Βαγγέλης Πιτσιλαδής και ο επίσης καλός μου φίλος, ο γνωστός σκηνοθέτης Δημήτρης Κολλάτος Δυο καλλιτέχνες με διεθνή αναγνώριση, που με την έντονη δημιουργική τους δραστηριότητα, η οποία, όπως και σε όλους μας, τους χαρίζει ζωή, προσφέρουν με αγάπη την τεράστια τους γνώση, στις νεώτερες γενιές.
…Ο Βαγγέλης με νεαρή υπέροχη τραγουδίστρια ετοιμάζει έναν νέο κύκλο τραγουδιών Ενώ ετοιμάζει και στην Αμερική ένα πολύ μεγάλο μουσικό έργο.. Και ο Δημήτρης φεύγει για το Παρίσι όπου θα γυρίσει ταινία Έλληνο-Γαλλικής παραγωγής.Με Έλληνες και ξένους ηθοποιούς Ενώ ετοιμάζει και μια πολιτική σάτιρα για τον χειμώνα. Που θα ανεβάσει σε γνωστό θέατρο.
…Βρεθήκαμε λοιπόν, στο υπέροχο »Deniz Meze» στο Παλαιό Φάληρο. Που είναι ένας από τους καλύτερους στο είδος του χώρους της Αθήνας.Του φίλου μου Τάσου Νικολαϊδη. Που χάρη στο πάντα προσεγμένο περιβάλλον του και στην άριστη κουζίνα του, έχει καταφέρει να συγκεντρώνει στο »Deniz» του όλους τους καλοφαγάδες. Σε διπλανό μας τραπέζι, ήταν ο επίσης φίλος, πρώην υπουργός Μετανάστευσης και γνωστός γιατρός,Γιάννης Μουζάλας.
…Η αλήθεια είναι πως περάσαμε πολύ όμορφα. Και πως συνιστούμε ανεπιφύλακτα το »Deniz Meze» με την γνήσια Πολίτικη κουζίνα. Έναν χώρο που ο Τάσος Νικολαϊδης τον μετέφερε από την Πόλη. Όπου και κεί διατηρούσε ίδιο μαγαζί, πάνω στον Βόσπορο με την ονομασία »Deniz Park»
…Στον Δημήτρη άρεσε πολύ το χταποδάκι. Ενώ στον Βαγγέλη τα ντολμαδάκια Ήταν μια συνάντηση που είχαμε οι τρεις φίλοι, μετά από τον δίμηνο αναγκαστικό μας, λόγο της αμφιλεγόμενης πανδημίας, αποκλεισμό. Κανονίσαμε την εβδομάδα που μας έρχεται να βρεθούμε και πάλι. Με μεγαλύτερη παρέα Φυσικά και πάλι στον φίλο μας τον Τάσο Νικολαϊδη..
pdfprint

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *