…Ο »ΜΑΓΕΜΕΝΟΣ ΑΥΛΟΣ».. ΤΩΝ ΘΕΡΙΝΩΝ ΜΑΣ »ΤΑΞΙΔΙΩΝ»

….Γράφει ο Πάνος Καλουδάς.
…Δροσερές καλοκαιρινές βραδιές. Γεμάτες μελωδία, ποιότητα και ομορφιά, ζει η Αθήνα μέσα στον υπέροχο κήπο του »Μαγεμένου Αυλού». Εκεί στην ολόδροση και ανθοστόλιστη πλατεία Προσκόπων στο Παγκράτι. Βραδιές με άλλο ύφος, άλλη άποψη, άλλες αναζητήσεις. Που δίνουν την πραγματική εικόνα της καλοπέρασης με την δέουσα ευπρέπεια κι αρχοντιά. Πάντα μέσα στα πλαίσια των καιρών. Αυτό το τόσο προσεγμένο στέκι του Δημήτρη Θεοφίλου, με την εκπληκτική του κουζίνα, το επιλεγμένο κρασί του και την ιδανική, με την ατμόσφαιρα, μουσική του. που πραγματικά μιλάει. Τι μιλάει; Φλυαρεί μες τις καρδιές όλων μας. Και παρά τους τόσο δύσκολους καιρούς παραμένει ένας ισχυρός πόλος έλξης, για όλους αυτούς που ξέρουν να δίνουν διάσταση και μεγαλοπρέπεια στην καθημερινότητα τους. Μέσα από την ;απλότητα και την συνέπεια που αυτή ακολουθεί. Κάθε βράδυ και κάτι διαφορετικό. Κάτι μαγευτικό. Με άξονα πάντα, την ευγένεια και τον πολιτισμό, που σε κάθε του πρωτοβουλία διαχέει ο Δημήτρης Θεοφίλου. Την προθυμία, την αμεσότητα και την ευγένεια του προσωπικού. Του Στέλιου Σαβούρδου που καταθέτει πραγματική ψυχή..Του Χρήστου, του Στέφανου του Σωτήρη και όλων των συνεργατών του κ. Θεοφίλου. Ξεχωριστή η παρουσία του ταλαντούχου μουσικού Νίκου Πλάτανου. Μα και της σοπράνο Ευανθίας Χριστοπούλου που τόσο πολύ γοήτευσε με την φωνή της τον γνωστό μαέστρο και απέραντα απαιτητικό στην δουλειά του, Βαγγέλη Πιτσιλαδή.
Όσο για τα Σαββατόβραδα, Καλά εκεί πια είναι το αποκορύφωμα Αφού στο ταξίδι »πλοηγός» είναι ο ένας και μοναδικός Κώστας Βενετσάνος. Με την πείρα που κουβαλάει. Και τα χαρίσματα που έχει. Καλλιτεχνικά και προσωπικά. Κι όλα αυτά, που επί μισό αιώνα, από παιδί ακόμα, προσφέρει στο κοινό του. Στο κοινό αυτό που με αγάπη τον κρατάει στην πρώτη γραμμή. Και αντλεί από αυτόν πολιτισμό, ήθος, ευγένεια
..Όσοι ακόμα δεν πήγατε να απολαύσετε μια βραδιά, από τις τόσο ξεχωριστές του »Αυλού» Ένα Σαββατόβραδο με τον Κώστα Βενετσάνο, πραγματικά χάνετε..Δροσιά, καλό φαγητό, υπέροχη μουσική ποιότητα.. Σε συνδυασμό με την απόλυτα οικονομική απλότητα.
Στην κάτω μεσαία φωτογραφία ο κ. Δημήτρης Θεοφίλου με τον γνωστό ηθοποιό Νίκο Καλογερόπουλο Και στην μέση την ταπεινότητα μου..
pdfprint

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *