..ΤΟ ΟΧΙ ΤΟΥ ΛΟΥΚΑΣΕΝΚΟ ΣΤΟΝ ΕΚΒΙΑΣΜΟ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ. ΓΙΑ

…..Γράφει: ο Πάνος Καλουδάς.
…Σε συνέντευξη τύπου, που έδωσε ο πρόεδρος της Λευκορωσίας Αλεξάντερ Λουκασένκο,κατήγγειλε ότι το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και η Παγκόσμια Τράπεζα προσφέρθηκαν να δώσουν στήριξη στην χώρα, με άτοκα δάνεια και διευκολύνσεις με την προϋπόθεση εφαρμογής αυστηρής καραντίνας και μέτρων καταστολής κατά του πληθυσμού.Κάτι που δυναμικά το αρνήθηκε ο πρόεδρος της χώρας, σεβόμενος τους πολίτες του. Σεβόμενος τον λαό του. Κάτι που άλλοι δεν το έκαναν. Ούτε και ο δικός μας πρωθυπουργός σεβάστηκε το κύρος την ελευθερία και την αξιοπρέπεια, του λαού του. Οι ισχυρές πιέσεις του Δ.Ν.Τ. δεν στάθηκαν ικανές να πείσουν τον πρόεδρο να φερθεί άνανδρα στον λαό που τον εμπιστεύθηκε. Και του έδωσε την εξουσία.
…Η Λευκορωσία, είναι χώρα της Ανατολικής Ευρώπης, με πρωτεύουσα το Μίνσκ. Συνορεύει με την Πολωνία, την Λιθουανία,την Λετονία και στα ανατολικά, με τη Ρωσία και νότια με την Ουκρανία. Οι Σλαβικοί πληθυσμοί της Λευκορωσίας, εγκαταστάθηκαν στην περιοχή, τον 6ο και τον 8ο μ.Χ. αιώνα.
…Και μόνο από αυτές τις πιέσεις και από την γενναιόδωρη παροχή χρημάτων χωρίς την παραμικρή επιβάρυνση, βγαίνει το πόσο άγριο παιχνίδι έχει στηθεί από τα διεθνή σιωνιστικά φόρουμ κατά των ανυποψίαστων πολιτών..
…Τέλος για την ιστορία, η Λευκορωσία είναι από τις χώρες που δεν εφάρμοσαν πολιτική Lockdown.. Αρνούμενη να μπει στο στημένο »παιχνίδι» του κορονοϊού. Και των άθλιων αυτών μέτρων που παραβιάζουν κάθε έννοια ελευθερίας του πολίτη.
pdfprint

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *