Νέα δισκογραφική δουλειά από την Ειρήνη Χατζέλη -Στίχοι: Πάνος Καλουδάς Μουσική: Μανώλης Καρτσάκης

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΛΟΥΔΑΣ

..»Θέλω μια όμορφη λαϊκή μπαλάντα, να μιλάει για μοναξιά».. Μου είπε ο Μανώλης..Και δυο ώρες μετά την είχε. Πρόβα, έγγραφή και λίγες μέρες μετά, μου έστειλαν το αποτέλεσμα. Και έπαθα με την φωνή που άκουσα.
Την σαγηνευτική αυτή φωνή..Με την καθαρή άρθρωση, την Δωρική χροιά.. Και την χρωματική απεραντοσύνη.. Ειρήνη Χατζέλη το όνομά της.
…Μια νέα και ταλαντούχα ερμηνεύτρια.Που αν προσέξει τα από δω και πέρα βήματά της, σύντομα θα μιλάει όλη η Ελλάδα γι’ αυτήν..Έχει χάρισμα η κοπέλα. Σταθερή φωνή που ξέρει να πατάει καλά πάνω στους φθόγγους. Είναι η πρώτη της προσπάθεια.. Και μου επιβεβαιώνει την εμπιστοσύνη που έχω στον Μανώλη.. Που έγραψε την μουσική και την ενορχήστρωσε μαζί με τον Ιωσήφ τον Χυδίρογλου που έκανε κι όλη την επιμέλεια..
Την οπτική κάλυψη του ήχου, έκανε ο Κωστής Νίκταρης.
Κι ακολουθούν κι άλλα τραγούδια που θα αποτελέσουν, έναν δικό της μουσικό κύκλο.. Ακούστε την πόσο καλή είναι.. Και γράψτε της την κρίση σας να την εμψυχώσετε. Το αξίζει η Ειρήνη.

 

YOUTUBE.COM
Ειρήνη Χατζέλη – Δε σε μπορώ βρε μοναξιά Στίχοι: Πάνος Καλουδάς Μουσική: Μανώλης Καρτσάκης Video production: Kostis N. 2019
pdfprint

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *