…ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ Η ΤΡΙΠΟΛΗ, ΤΙΜΑΕΙ ΤΟΝ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΗ ΠΡΟΣΦΥΓΑ.

..Γράφει ο Πάνος Καλουδάς.
…Με υψηλό το Εθνικό του φρόνημα.. Και την ιστορική ευθύνη, αυτούς τους τόσο δύσκολους καιρούς που περνάμε, ο »Σύλλογος Φιλικών» της Τρίπολης, μεθαύριο, 20 Σεπτεμβρίου τιμάει, για μία χρονιά ακόμα, τον Μικρασιατικό Ελληνισμό. Εκεί στην ομώνυμη πλατεία της πόλης.Που από πρόπερσι έχει μετονομασθεί,σε »Πλατεία Μικρασιατών Προσφύγων – Γιώργος Καραγιάννης» Προς τιμή του μεγάλου αυτού ευεργέτη, Που τόσα έχει προσφέρει στην πόλη Με κυρίαρχο το μνημείο της Μικρασιατικής Προσφυγιάς. Που έγινε με την άγρυπνη συμπαράσταση του φίλου του κ.Νικολάου Τσιαμούλου.
…Και αυτή τη χρονιά, ο »Σύλλογος Φιλικών» με ιδιαίτερη ευαισθησία και εθνική ευθύνη,διοργανώνει την τιμητική αυτή εκδήλωση.Όπου θα παραστούν εκπρόσωποι της κυβέρνησης, των κομμάτων, της περιφέρειας, ο δήμαρχος με μέλη του Δ.Σ. αντιπροσωπεία των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας και φυσικά πλήθος κόσμου.Ο ακούραστος Νίκος Τσιαμούλος, ο πρόεδρος του Συλλόγου Φιλικών, μαζί με τα μέλη του Δ.Σ.όπως πάντα παρόντες σε όλα, προσέχουν και την τελευταία λεπτομέρεια. Ώστε η γιορτή αυτή τιμής, να έχει το βάρος και την αίγλη που της αξίζει. Με τον χαιρετισμό των θεσμικών εκπροσώπων, που όπως πάντα ξεκινάει, την εκφώνηση του πανηγυρικού, τις καταθέσεις στεφάνων, στο επιβλητικό μνημείο,που πρόσφερε στην πόλη,ο κορυφαίος μας κινηματογραφικός παραγωγός, Γιώργος Καραγιάνης. Ο ευαίσθητος αυτός πατριώτης που ποτέ του δεν ξέχασε την γενέτειρα του. Παρών θα είναι ο τηλεοπτικός παραγωγός, της σειράς »Άγριες Μέλισσες» και ιδιοκτήτης των »ΚΑΠΑ Studios» κ.Γιάννης Καραγιάνης, που είναι ο ο γιος του, κι η ταπεινότης μου που θα εκπροσωπήσουμε τον Γιώργο. Ο οποίος για πρώτη φορά φέτος δεν θα μπορέσει να παραστεί. Θα αναγνωσθεί όμως χαιρετισμός του..
…Οι φωτογραφίες είναι από προηγούμενες εκδηλώσεις προγενέστερων ετών. Στην πρώτη από αριστερά, διακρίνεται ο κ. Τσιαμούλος, ο κ. και η κ. Καραγιάννη, ο πρώην Δημαρχος της πόλης κι άλλοι επίσημοι.
pdfprint

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *